Kunst wandeling

Loop de Sint Catharijne kunst wandeling en maak daarbij kans op een goed gevulde boodschappentas t.w.v. € 50,- aangeboden door: Jumbo supermarkten Brielle.

Onder het motto ”met een gids zie je meer”, kunt u vanaf dinsdag 4 juli elke dinsdag tot 9 september, deel nemen aan de Sint Catharijne Kunstwandeling.

U wordt ontvangen vanaf 13.30 uur in Business Center Geuzenstaete aan de Krammer 8 te Brielle, in Business Lounge “De Beleving” met en kopje koffie/thee en gebak. Daarbij kunt u tevens de diverse kunstwerken bekijken die in het kader van de kunstwedstrijd zijn genomineerd.

Rond 14.00 uur vertrekt u onder leiding van een gids van de gidsengroep Brielle richting de Sint Catharijne kerk. De gids leidt u naar een aantal bijzonder mooie historische pandjes en locaties, waarna u rond 15.30uur aankomt in de Sint Catharijnekerk. Hier krijgt u de gelegenheid om zowel de kerk als ook daar de genomineerde kunstwerken te bekijken, waarbij de gids afscheid neemt.

Op de terugweg naar Geuzenstaete loopt u langs de Jumbo Supermarkt aan de Thoelaverweg 1, waar u met bijgevoegde voucher 25% korting ontvangt op een wel zeer speciaal Briels drankje naar keuze. Tevens is uw voucher ook uw deelnamebewijs om kans te maken op de goed gevulde boodschappentas.
Deze kunt u dan ook achterlaten in de speciale box bij de Jumbo Supermarkt.

Kosten voor deelname aan deze bijzondere Sint Catharijne Kunstwandeling bedragen € 7,50 per persoon, inclusief koffie/thee/frisdrank en gebak bij aankomst of vertrek en begeleiding door een stadsgids.

De Sint Catharijne Kunstwandeling van dinsdag 4 juli elke dinsdag tot dinsdag 5 september wordt mede mogelijk gemaakt door: Jumbo Supermarkten Brielle, Uitgeverij Groot Hellevoet, secretariaat Geuzenstaete en dRm Events

Download hier de flyer