David Slob

Hallo! Mijn naam is David Slob, ik ben 22 jaar en woonachtig in Tilburg. Al een aantal jaar ben ik actief als eigen ondeFoto David Slobrnemer binnen de onderneming Familie Entertainment. Hierbinnen heb ik enkele jaren living statue acts bedacht en vormgegeven. Binnen deze acts stond de complete beleving en uiterlijk centraal.
Na dit jaren gedaan te hebben en zelfs een prijs gewonnen te hebben tijdens de World Statues in Arnhem heb ik het roer omgegooid en ben ik nieuwe dingen gaan ontwikkelen.

Tegenwoordig ligt dit meer binnen straattheateracts, familie theatervoorstellingen en het vormgeven van evenementen. Het prikkelen van de zintuigen van de kijker/bezoeker staat hierin centraal. Naast het bedenken van deze producten en producties heb ik hierin ook de letterlijke producerende kant waarin ik zorg draag voor het maken van decorstukken, kostuumbewerkingen, muziekbewerkingen en het laten kloppen van grime.

Juist de diversiteit van de taken blijft ontzettend leuk om te doen. Ook het blijven brainstormen over nieuwe acts en decors hoort bij de dagelijkse kost. Momenteel zijn wij binnen Familie Entertainment druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw kinderduo genaamd Bertus & Jaapie. Het doel met deze karakters is deze nationale bekendheid te geven en vele kinderen te mogen verblijden met producten van deze twee toverbroertjes. Hierbinnen vallen uiteraard een aantal creatieve bezigheden waaronder het maken van scripts, decorstukken voor hun kerst theatertour, het maken van nieuwe liedjes etc. Binnen dit concept kan ik goed mijn creativiteit kwijt en hoop ik vele mensen te mogen verwonderen met creatieve hersenspinsels.

Ik was direct enthousiast en vereerd toen ik werd gevraagd als jurylid voor de kunstwedstrijd Sint-Catharijne.

Volgende vakjurylid >>