Sint Catharijne Kunst wandeling

Loop de Sint Catharijne kunst wandeling en maak daarbij kans op een goed gevulde boodschappentas t.w.v. € 50,- aangeboden door: Jumbo supermarkten Brielle.

 

Onder het motto ”met een gids zie je meer”, kunt u vanaf dinsdag 4 juli elke dinsdag tot 9 september, deel nemen aan de Sint Catharijne Kunstwandeling.

U wordt ontvangen vanaf 13.30 uur in Business Center Geuzenstaete aan de Krammer 8 te Brielle, in Business Lounge “De Beleving” met en kopje koffie/thee en gebak. Daarbij kunt u tevens de diverse kunstwerken bekijken die in het kader van de kunstwedstrijd zijn genomineerd.

Rond 14.00 uur vertrekt u onder leiding van een gids van de gidsengroep Brielle richting de Sint Catharijne kerk. De gids leidt u naar een aantal bijzonder mooie historische pandjes en locaties, waarna u rond 15.30uur aankomt in de Sint Catharijnekerk. Hier krijgt u de gelegenheid om zowel de kerk als ook daar de genomineerde kunstwerken te bekijken, waarbij de gids afscheid neemt.

Op de terugweg naar Geuzenstaete loopt u langs de Jumbo Supermarkt aan de Thoelaverweg 1, waar u met bijgevoegde voucher 25% korting ontvangt op een wel zeer speciaal Briels drankje naar keuze. Tevens is uw voucher ook uw deelnamebewijs om kans te maken op de goed gevulde boodschappentas.
Deze kunt u dan ook achterlaten in de speciale box bij de Jumbo Supermarkt.

Kosten voor deelname aan deze bijzondere Sint Catharijne Kunstwandeling bedragen € 7,50 per persoon, inclusief koffie/thee/frisdrank en gebak bij aankomst of vertrek en begeleiding door een stadsgids.

De Sint Catharijne Kunstwandeling van dinsdag 4 juli elke dinsdag tot dinsdag 5 september wordt mede mogelijk gemaakt door: Jumbo Supermarkten Brielle, Uitgeverij Groot Hellevoet, secretariaat Geuzenstaete en dRm Events

Inschrijven Sint Catharijne Kunst wandeling

Kijk ook eens op de site van Gidsengroep Brielle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s