Netwerklunch 3 juli

Netwerklunch in businesslounge “de Beleving”  op maandag 3 juli van 12.00 tot 13.00 uur, reserveer nu! Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar. Voor slechts€ 7,50 pp kunt u onbeperkt genieten van uitgebreid warm/koud broodjesbuffet inclusief melk, jus d’orange, aangeboden door uw gastbedrijven; dRm Events en secretariaat Geuzenstaete.

Thema “Ondernemers ontmoeten ondernemers”.

Laat je tijdens deze lunch inspireren, motiveren en activeren door op informele in gesprek te gaan met ondernemers uit de regio. Leg nieuwe contacten, laat zien wie je bent en wat je kunt betekenen voor elkaar! Wij ontmoeten graag persoonlijk onze Linkedin vrienden en rekenen op je komst

Meld je hier aan voor de netwerklunch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s