Kunstwedstrijd Update 19-5

Update 19 mei 2017

In deze update weer de laatste nieuwtjes over de kunstwedstrijd.

Op verzoek van een aantal kunstenaars is de inschrijving verlengd tot 2 juni. Een behoorlijk aantal kunstenaars is nog bezig met het werk. Ik begrijp maar al te goed dat het niet prettig is je in te schrijven als je werk nog niet voltooid is. Uiteindelijk weet je pas of het de moeite waard is als het af is.

Op  zaterdagmiddag 10 juni kun je je werk tussen 13.00 en 15.30 aanleveren in Business Center Geuzenstaete, Krammer 8 in Brielle. Om 16.00 uur maakt de jury bekend welke werken genomineerd zijn. Uiteraard maken we er ook een gezellige middag van, waarbij kunstenaars en belangstellenden elkaar ontmoeten en het gemaakte werk bekijken.

Je laat je inspireren door de Sint-Catharijnekerk. Dat kan ook het interieur zijn van de kerk, ik schreef daar vorige week al over. Je kunt deze foto’s en andere van de Sint Catharijnekerk, die je op de website van dRmEvents vindt, vrij gebruiken.  Van maandag tot en met zaterdag kun je de kerk bezoeken en de toren beklimmen tussen 10.30 en 16.30 uur. Let op : de kerk is in mei en juni gesloten op zondag.

Misschien heb je je nog niet ingeschreven voor de kunstwedstrijd?  Schrijf je hier in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s